כאב מעצבן

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

05/08/2015 | 08:25 | מאת: שבי

תודה אתה מכיר את הפציעה המעצבנת הזו של הכדורגלנים. יש עצם בולטת ליד הבוהן. לפני שנים קיבלתי שם מכה וסבלתי כאבי תופט שנה עד שקצת נרגע. לפני שבועיים חזרתי הביתה והכאבים חזרו כי קיבלתי מכה. לא יכול לגעת בכדור לא יכול לשים גרביים. אין שבר ומשחת טראומיל וקרח לא פותרים אתה מכיר תפציעה הנבזית הזו ומה עושים? 2. בעבר המלצת לשחקן כדורגל אימון בח.כ לשיפור סבולת כוח :15/20 חזרות משקל לא כבד ומנוחות קצרות. איפה במהלך משחק כדורגל משתמשים בסבולת כוח? תודה

1. נסה להשתמש בגן סיליקון, המתלבש על האצבע, תשלב טיפינג אצל פיזיתרפיסט ומדרס מותאם. 2. סבולת כוח משפרת את סבולת השריר והיכולת שלו להתמודד ולהתאושש ממאמצים אנאירובים ורמות חומצת חלב גבוהות בשריר

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ