קפיצה לא רצונית של העפעף התחתון בעין

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

18/01/2015 | 15:21 | מאת: עוז

היי, הסתכלתי היום במראה כי הרגשתי כאילו משהו נכנס לי לעין, איזה שערה או משהו אך לא מצאתי כלום, אבל שמתי לב שהעפעף התחתון של עין שמאל מתכווץ ורועד באופן לא רצוני. זה מתגבר לאחר סגירה של העין ופתיחתה שוב ( מצמוץ) ... יש מצב שזה נובע מעייפות או חוסר במינרל כלשהו האחרי על כיווץ תקין של השרירים?? רק לציין אני לא מרגיש כאב או תחושת שריפה צריבה רק את זה... האם מסאג' באיזור המצח ומתחת לעין יכול לסייע??

בדרך כלל נובע מעייפות וסטרס. יכל לסייע שטיפה במים קרים ורגיעה.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ