כאב בחזה ובצלעות

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

27/12/2014 | 19:56 | מאת: אביחי

אהלן, יכול להיות שישנם כאבים בחזה ובצלעות מביצוע של תרגילים לבטן? או ייתכן שזה גם בגלל שאיפה של אוויר קר בבקרים המוקדמים ובשעות הלילה... ( אולי אמור כבר לקחת איתי צעיף מחמם לצוואר)

כאבים בחזה יכולים להיגרם ממכלול של סיבות: מחלה של שריר הלב, איסכמיה לבבית, דלקת של שרירי החזה או השרירים הבין הצלעות, כתוצאה ממאמץ יתר או גירוי, דלקת ריאות ועוד...כדאי לבחון את הנושא ולקבל אבחנה מבדלת, מגורם רפואי מוסמך, בגלל האזור האסארטגי.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ