אני מתאמן כל יום באותה צורה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

22/12/2014 | 22:20 | מאת: זיו

עושה מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה... כן מרגיש את השרירים אך אין לי אפשרות להעלות משקלים. רציתי לברר אם למרות שהאימון שלי כל פעם אותו דבר אני מחזק את השרירים או שרק משמר את הקיים? האם אימון שוב ושוב באותו משקל מחזק גם את הרצועות של המפרק וזה שונה קצת מהשרירים או שגם פה אני נתקע??

אתה מבצע אימון כנגד משקל הגוף, שנשאר זהה ולכן יכל להגביר את העצימות של בעזרת שינוי בחזרות או בטכניקה איטית יותר. לרוב די בכך כדי להמשיך לשפר כוח ולהגדיל את מסת השריר. במידה ואתה מבצע מעבר ל-20 עד 30 חזרות רהוטות, תוכל תמיד לקשור לעצמך חגורת משקולות שתגביר את ההתנגדות.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ