כמות סטים

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

18/09/2014 | 20:07 | מאת: שחר

שלום חורש יש אימונים מסויימים שבהם אני נוהג לקחת תרגיל מסויים ולעשות בו הרבה סטים למשל,בתוך אימון גב אני עושה בסביבות 8 סטים של מתח,באימון יד אחורית 6-8 סטים מקבילים. כל סט נע בין 8-12 חזרות.האם זה מאבד מן היעילות וחסר טעם? תודה ושנה טובה!

שחר, זה כמובן תלוי בתוכנית האימון הכוללת שלך ומטרותיה. אם המטרה היא לפתח כוח או מסה שרירית, אז אני לא רואה טעם. אם אתה מבצע אימון מחזורי עם מנוחות קצאות והמטרה היא פיתוח של סבולת שרירית, אז זה בהחלט יכל לבוא בחשבון.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ