קול "מתוח"

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

16/09/2014 | 00:01 | מאת: אלגרבלי

הרבה פעמים כשמישהו או מישהי חדש מדבר אלי או זה אדם בעל סמכות הקול שלי נעשה לא יציב ו"מתוח" , אני אישית מרגיש את זה לא בטוח אם אחרים ורציתי לשאול האם זה קשור לזה שהמערכת הסימפאתית אצלי פעילה יותר ברגעים האלה? יש לך אולי איזו טכניקה פיזיולוגית להרגיע את התופעה הזו? האם ריצה ואירובי באופן קבוע יכולים לסייע? ואם אני לא ממש אוהב ריצה משקולות אולי דווקא כן?? תודה!

ממליץ לנסות טיפולי נשימה וביופידבק, הם יעילים במיוחד להורדת סטרס ופעילות יתר סימפתטית.

23/09/2014 | 23:32 | מאת: אור

יתכן ומדובר בקושי רגשי, ואז הכתובת הטיפולית היא פסיכולוג..

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ