נפילת סוכר

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

28/07/2014 | 03:17 | מאת: ניסן

חורש שלום במקרה שמתאמן עושה 10 ספרינטים היות ורוב האנרגיה מגיעה מפחמימה אז תיווצר בדם נפילת סוכר לרגעים מועטים ואם כן האם במשך האימון או אדם מאומן הדבר נפילת הסוכר תשתפר עם הזמן

28/07/2014 | 03:23 | מאת: ניסן

חורש שלום האם במקרה שמתאמן עושה 10 ספרינטים היות ורוב האנרגיה מגיעה מפחמימה אז תיווצר בדם נפילת סוכר לרגעים מועטים? ואם כן האם במשך האימון או במקרה של אדם מאומן נפילת הסוכר תפחת עם הזמן

כן, כי הגוף יסתגל לתפקד גם הרמות סוכר נמוכות יותר, מאגרי הסוכר הכבדיים והשריריים יגדלו ויהיה נזילים יותר, כך שריכוז הסוכר במחזור הדם ישאר יציב יותר.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ