שאלה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

28/06/2014 | 14:51 | מאת: מישהו

עשיתי דיאטה מאוזנת הכוללת הליכה של שעה ביום במלי להוריד קלוריות חוץ מקיצוץ מתוקים ואז למשך 8 ימים עשיתי דיאטת כאסח כדי להוריד עוד משקל אבל אז הבנתי שזה לא טוב ואני ממשיך עם תפריט אכילה רגיל האם תוך 8 ימים חילוף החומרים ירד ועכשיו הגוף שלי יאגור שומן או שזה בסדר אם זה היה 8 ימים ולא פגע בחילוף החומרים ובדיאטה הכללית?

בדיאטה לא מאוזנת עם מאזן קלורי שלילי מאוד, יש האטה בקצב חילוף החומרים. אולם תקופה של שבוע ימים אניה יוצרת בדרך כלל נזק בלתי הפיך לשאלתך. ממליץ להעלות בהדרגה את מספר הקלוריות בסיום הדיאטת קאסח, כדי שיהיה שקול לשינויים במאזן המטבולי.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ