תוסף ברזל

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

01/02/2014 | 20:49 | מאת: נדב

היי חורש הרבה זמן לא דיברנו,מה שלומך? רציתי להתייעץ איתך בנוגע לצריכת ברזל כתוסף אני צורך ברזל כתוסף כבר כמה כמה חודשים ,חשוב שאציין שאני צימחוני כבר כבר לשנה ולפי בדיקות הדם האחרונות שלי לפני חודשיים המצב תקין. רציתי לדעת האם לדעתך אמור להיות הפסקות תקופתיות בצריכת ברזל,למשל צריכה לסירוגין שבועיים כן שבוע לא?וכו.. תודה

הי נדב, המטרה של שימוש בתוסף, היא להשלים את החסרים ואז להגיע לנוסחה מתאימה שבה אתה מצליח לצרוך מספיק ברזל עם התזונה היומיומית שלך. תעשה בדיקות נוספות לברזל והמוגלובין בעוד חודשים ותראה אם יש חסר. לרוב אפשר להגיע לרמות מתאימות גם עם תזונה צמחונית בקרב גברים, אצל נשים המצב יכול להיות שונה בגלל המחזור החודשי.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ