רגישות וכאב בקרקפת

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

06/12/2013 | 15:55 | מאת: אבי

היי מה נישמע? העניין הוא כזה, לפני כמה ימים עשיתי כמה 5 סטים עם משקל כבד וב2 האחרונים הרגשתי כאב בקרקפת בחיבור שבין אונת המצח לאןנת הקודקוד פחות או יותר במרכז הראש. עכשיו אני גם מרגיש כאב מסויים במנוחה וקצת יותר חזק כאשר אני מרים משקלים נמוכים. רציתי לשאול האם זה וריד בקרקפת שהתנפח וגורם לכאב? האם אפשר לקבל מזה שבץ מוחי? איך ניתן בכל זאת למנוע מצבים שכאלו??

האם הכאב מחמיר כאשר אתה מוריד את הראש מתחת לגובה הברך ? האם הכאב שטחי על העור והאזור רגיש למגע? אני מציע לך לפנות בזמן הקרוב לרופא המטפל שלך להמשך בירור לפני שאתה ממשיך להתאמן כדי לשלול מצבים המסכנים את בריאותך.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ