כדורים נגד סטרס

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

28/11/2013 | 01:00 | מאת: ניסן

חורש שלום: 1.מי שלוקח כדורים נגד סטרס האם קיימת בעייה לעשות פעילות אירובית 2.הכדורים האלו גורמים להשמנה והאם פעילות אירובית יכולה לעזור או שחבל על הזמן 3. האם יש סיכוי שבסוף תפתחו באוניברסיטה העברית לימודי פיזיולוגיה של המאמץ ראיתי שיש לך מגעים איתם בנושא בתודה מראש ניסן

תרופות פסיכיאטריות אחדות יכולות להגביר את הנטייה להשמנה, בעיקר תרופות נגד ירדה ממשפחת הטריציקליים וכן תרופות הרגעה במצבים מסויימים ממשפחת הבנזודזיאפינים. פעילות גופנית סדירה היא הדרך הטובה ביותר, כדי לשמור על משקל תקין במצבים הנל. לגבי למודי פיזיולוגיה של המאמץ אני אופטימי...

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ