קריאטין

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

03/11/2013 | 01:07 | מאת: נהר

אומרים שאם לוקחים קריאטין זה משפר את הביצועים ומשפר את הכוח, זה נשמע מאוד מבטיח! זה לא התפקיד של האסטרואידים? תעשה לי סדר בקשה חורש תודה

03/11/2013 | 01:31 | מאת: אלי

נכון שקריאטין גורם לשיפור בכוח, אך תרגיש הבדל ניכר יותר ביום שתתחיל להשתמש באסטרואידים ואפקות , בהצלחה !!!

מנהל הפורום מתנגד באופן נחרץ לשימוש בחומרים אסורים!

קריאטין הוא תוסף תזונה שעשוי לשפר ביצועים והתאוששות שרירית באימוני כוח, מומלץ לצרוך אותו בצורה מבוקרת ולהתייעץ עם גורף רפואי לפני השימוש. סטרואידים אסורים לשימוש עלפי חוק ויכולים להביא לנזקים בריאותיים בלתי הפיכים!

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ