עזרה מקצועית

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

27/10/2013 | 22:52 | מאת: ניב

שלום האם תיסוף של גיינר לאחר מספר שבועות גורם לגוף תלות במוצר(כמו שאומרים על קריאטין שאם אתה לוקח אותו הרבה זמן אז הגוף מרגיש תלות בו)? 2.האם זה נכון שהגיינר עוזר בהתאוששות אחרי אימון?, ובאיזה שעה אם אין לי אימון מומלץ לקחת את הגיינר? תודה רבה

אבקות (גיינרים), אינן יוצרות תלות אם כל אשר מכילות הן שילוב של חלבון על בסיס מי גבינה, סוייה או ביצים, בשילוב של פחמימה ושומן. חשוב להזין את הגוף בחלון של זמן סביר לאחר האימון, מענק של אנרגייה וחומצות אמינו זמינות יכול לזרז תהליך התאוששות ולמנוע תהליכי פרוק שריר.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ