תמונת עייפת ספורט

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

03/08/2013 | 11:59 | מאת: או

אני מתאמנת יותר מ-16 שנה, 4 פעמים בשבוע (משקולות, ספיניג, רכיבה על אופניים). בחודשים האחרונים אני מרגישה עייפות רבה בשרירים, תחושה ש'אין כוח' ברגלים ולא מצליחה להגיע לרמות קושי ודופק כפי שהייתי רגילה. ברצוני לשאול מה יכולה להיות הסיבה לתופעה ומה ניתן לעשות.

האם יש סימנים נוספים, ירידה במשקל? מחזור לא סדיר? האם ביצעת בדיקות דם? יכולים להיות רכיבים רבים שמובילים לעייפות וחוסר כוח, בינהם גם אימון יתר. נדרשת כאן אבחנה מבדלת ומעט יותר נתונים.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ