עזרה ממך

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

15/07/2013 | 06:22 | מאת: שבי

צור קסטל נתן לי לבצע אינטרוולים לא ארוכים. 4 סטים של 80 מטר, בין כל אינטרוול דקה וחצי הליכה 4 סטים של 40 מטר, " " " דקה הליכה 4 סטים של 20 מטר, " " " " " 1.מדוע לדעתך כל הזמן הוא המליץ לי לשנות את מרחק הריצה? 2.אומרים שבאינטרוולים כאלה לא רצים ב100 אחוז ספרינט אלא 80 אחוז בערך, מדוע? ואיזה שחרור אתה ממליץ לעשות לאחר אימון שכזה? תודה רבה חורש

שבי יקירי, גם במשחק כדורגל המרחקים של הספרינטים שלך משתנים בהתאם. אתה מתייעץ עם צור שהוא פיזיולוג מצוין של מאמץ ואיש מקצוע נהדר, לכן אינני מבין מדוע אינך מבקש ממנו הבהרות בנוגע לתוכנית שבנה לך?

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ