עזרה מחורש

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

04/07/2013 | 03:55 | מאת: בן

היי חורש הרבה ספורטאים במיוחד שחקני כדורגל וכדורסל, מבצעים אימונים בפגרה על חוף הים, תרגילים אירוביים ובמיוחד אנאירוביים. זה ידוע והגיוני שאם מבצעים אימון אחד או שניים במטרה לשיפור יכולות גופניות זה לא מתאים ולא מספיק. כמה אימונים צריך לבצע בערך על החול כדי שיהיה אפקט ושיפור טוב? מה מקובל בערך? (בתקווה שאני עם בסיס טוב של כושר לפני האימון) באמת תודה

שלום בן, זה מאוד תלוי ביכולות שאתה מנסה לשפר: כדי לשפר סובול אירובית וסבולת כוח, באופן משמעותי תצטרך לערך חודש לפחות, 2-3 אימונים בשבוע. שיפור של יכלות מוטוריות או עצביות אפשר לקבל באופן משמעותי גם מאימון בודד- כך בחשבון שכל דבר צריך גם לשמר.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ