הפרעות קצב לב (פירוט בהמשך)

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

18/07/2017 | 20:59 | מאת: הפרעות קצב לב ואימונים במכון כושר

שלום רב, אני בת 66 , מתאמנת קבוע במכון כושר מזה 15 שנה, בין 5-7 שעות שבועיות, אשר כוללות אימון איירובי+עד 3 פעמים בשבוע אימוני כח.לאחרונה הובחנתי בהפרעות קצב לב (נמוך). גם עברתי צינתור לשלול מחלת עורקים כליליים. יצא תקין. אני ממשיכה בפעילות הגופנית, אומנם מתונה יותר.הייתי מבקשת להנחות אותי באיזה מתכונת אני יכולה להתאמן (בעיקר בתחום תרגילי הכח) במה נמדד המאמץ שמותר לי להשקיע ואיזה סוג של תרגילים...אני חוששת לאבד מסת שריר ובכלל חלק מההשיגים עד כה.... תודה מראש שרה

שכחת לציין באיזה סוג הפרעות קצב מדובר? אוכל להשיב לך בהתאם לאבחנה שקבלת

31/07/2017 | 09:32 | מאת: שרה

שלום רב, ראשית תודה על התיחסותך לשאלתי. מצ"ב סיכום האבחנות מתארות את סוג הפרעת הקצב. שוב תודה שרה

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ