גילי הפזיולוגי לעומת הכרונולוגי

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

24/05/2017 | 04:44 | מאת: יפעת

מבקשת לשאול אילו בדיקות צריך לבצע על מנת לגלות מהו גילי הפזיולוגי לעומת הכרונולוגי?ובהתאם תוכנית טיפול. האם אתה מכיר מכונים שעושים בדיקה כזו באזור השרון ואו תל אביב?

בדיקת הגיל הפיזיולוגי, בוחנת את התפקוד מערכות הגוף השונות (לב, ריאות, שריר-שלד, תפקוד מטבולי , צריכת החמצן, הרכבי הגוף, הרגלי חיים, תזונה, סטרס וגורמי הסיכון השונים וביוכמיה של בדיקות הדם) ביחס לנורמות המקובלות לגיל הכרונולוגי של האדם. בסוף הבדיקה מתקבל דו"ח מקיף הממפה את מצבך הגופני. ניתן לעשות את הבדיקה במרכז O2 לבריאות הגוף והלב בירושלים: www.o2start.co.il

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ