שאלה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

27/06/2013 | 18:21 | מאת: מישהו

אני מתאמן כבר 4 חודשים על אימנוי כוח,ועכשיו אני רוצה להוריד 3-4 קילו שומן כי אני עומד על 21% שומן וזה הרבה ורוצה לרדת ל 18% תוך 35 יום ככה השאלה מה אני יכול לעשות כדי לשמור על הוכח שיש לי ולא לאבד אותו בדיאטה המהירה שלי שתכלול שעה ורבע הליכה בקצב מהיר, וכמעט ללא שיוני תפריט למעט קיצוץ במתוקים ובשוקולדים. והאם לדעתך תוך 35 יום אני יכול לרדת מ- 21% שומן ל 18? אני רוצה לרדת שומן נקי לפחות 3 קילו. מה עלי לעשות כדי לא לאבד מכוחי?

נראה לי כיעד אפשרי אך לא פשוט לביצוע, ביחוד שאתה מעוניין שלא לאבד כוח שרירי יתר על המידה. כך בחשבון שככל שהגירעון הקלורי גדול יותר הגוף יאבד יותר שריר וכוח. אני ממליץ להדגיר א לתקופה של חודשיים.תשלב פעמיים בשבוע אימוני כוח מרבי במהלך התקופה.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ