הסרת קעקוע מהצוואר

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

11/08/2012 | 16:08 | מאת: ליליאן

קודם כל אציין שאני בת 17. לפני שלוש וחצי שנים עשיתי קעקוע על הצוואר: http://imageshack.us/photo/my-images/23/photo0160x.jpg/ כפי שאתם רואים יש לי עור מאוד בהיר (מה שאולי יכול לזרז את תהליך הסרת הקעקוע? או שאין קשר להסרת קעקועים?). כמו כן זה רלוונטי לציין שהעור שלי נוטה לפיגמנטציה (אני מנומשת בפני כמו כן הידיים שלי מנומשות אך מלאות בנקודות חן כמו כן הגב)? הקעקוע חלש (עוד מהתקופה שהוא נעשה) ובינוני בגודלו, כשעשיתי את הקעקוע הייתי צריכה לחזור למקעקע עוד פעם או פעמיים שיחזור עליו. מכיוון שזה מקום רגיש אני רוצה לדעת מהם אחוזי ההצלחה למחוק אותו לחלוטין? האם תוכלו לאמוד כאן את מחיר הסרתו? (אודה לכם מאוד אם תוכלו להבהיר לי את גודל התשלום) ואם יש לי כללית פלטיניום אני אקבל הנחה על הסרתו? תודה ושבוע טוב, ליליאן.

שלום ליליאן אין ממש קשר לגוון העור,אם חזרת וחיזקת את הקעקוע יש יותר צבע בעור,ברגיל עד 95-97 אחוזים של הסרה מוצלחת,הפורום הוא לא מקום להצעת מחיר,אין לנו קשר עם הכללית,מעבר לזה בגילך את צריכה ליווי הורה,על פניו הקעקוע נראה קל יחסית אבל קשה לאמוד נכונה מבלי לבדוק מקרוב את הקעקוע

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר