טשטוש קעקוע קיים

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

23/05/2011 | 10:11 | מאת: ש

שלום ברצוני לטשטש קעקוע קיים על מנת לעשות קעקוע חדש. הקעקוע הקיים נמצא בכתף, 10 ס"מ מקצה לקצה (צר וארוך) וצבוע בשחור אדום וקצת תכלת. האם ניתן לבצע ומה העלות המשוערת? (אוכל לשלוח תמונה של הקעקוע לפי דרישה) תודה

שלום ש עריכת קעקועים נותנת מענה למקועקעים שאינם מוכנים להתפשר על איכות האמנות שעליהם,וגם דורש פחות פגישות כי ברוב המקרים אין צורך בהסרה מוחלטת,למידע נוסף עיין באתר www.tattoolaser.co.il בדף עריכת קעקועים,(הייתי ממליץ לך לחשוב אם בכלל כדאי להתקעקע שוב,כבר התחרטת פעם)

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר