בת 35 לאחר הסרת קעקוע מנגבות אדום בעור

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

20/09/2019 | 21:35 | מאת: דנה גבות

שלום עשיתי טיפול לייזר להסרת קעקוע בגבות ונהיה לי גוון אדום בעור האם זה חלק מהטיפול? האם ככה ישאר לתמיד? האם בפעם שניה ניתן לתקן את זה?

שלום דנה כדי לענות אני צריך לדעת באיזה מכשיר טופלת, באיזה עוצמה, איזה אורך גל, מתי, באיזה צבע היו הגבות לפני, ועוד כמה נתונים חשובים.... הדרך הנכונה לקבל מידע כראוי היא להגיע אליי לייעוץ ראשוני, בכללי פיגמנטים של איפור קוסמטי עשויים לשנות את צבעם תוך כדי תהליך הסרה (כמה פעמים ובגוונים שונים) ורק לאחר הסרתם ניתן לראות את התוצאה, צבע אדום עשוי להיגרם עקב נטיית הפיגמנט לשנות צבע או עקב טיפול גרוע, בכל מקרה לא אוכל לייעץ כראוי ללא בחינה מקרוב והבנת המצב.

24/09/2019 | 06:03 | מאת: דנה

שלום לפני עשר שנים עשיתי וזה היה בצבע שחור ומעל עשו לי שיטת השערה בצבע שחור ביצעו לי טיפול אחד והפך לאדום האם בטיפולים נוספים זה ירד? איך אפשר להגיע אלייך

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר