מידע להסרת קעקוע בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

05/10/2018 | 23:08 | מאת: אוריאן

היי, עשיתי קעקוע לפניי שנה והיום אני מתחרטת עליו.. רציתי לקבל יותר מידע לפני שאני עושה הסרת קעקוע אם באמת לא נשאר צלקת? אם הקעקוע באמת לגמרי יורד? ואם זה משנה צבע העור להסרת קעקוע? כי אני מעט שחומה.. אשמח למענה תודה :)

שלום אוריאן הסיכוי לצילוק נדיר (1% -3%) בכל סוגי העור- ברוב המקרים מושגת הסרה של 95-97% ויותר בתנאי שההסרה מבוצעת במקצועיות ע''י צוות מנוסה (עם תוצאות בשטח) ומכשור ייעודי שמסוגל לתת מענה לקעקוע האישי שלך. צבע העור עשוי לשנות לעתים וזאת במידה והקעקוע צבעוני והעור כהה. יש גורמים נוספים העשויים להשפיע על איכות התוצאה הסופית- להרחבה ומידע נוסף בנושא כנסי לאתרנו: www.tattoolaser.co.il

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר