הסרת איפור קבוע בגבות

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

12/02/2018 | 22:59 | מאת: נ

שלום, עשיתי איפור קבוע בגבות, ולאחר זמן מה לא הייתי מרוצה ממנו, עשיתי 2 טיפולים במקום אחד הטיפול הוריד לי את צבע הקעקוע אך במקומו נשאר לי צבע אדום וורוד לאחר מכן החלטתי לעבור למקום שהבטיח תוצאות טובות יותר, נאמר לי שתוך 2 טיפולים יורד לי הקעקוע (מדובר בצד החיצוני של הגבות לא בכל הגבה) אך אני כבר בטיפול ה 7 ושום דבר לא זז, עדיין הצבע האדום נשאר זה מפריע לי אסטית בעין ואני מתחילה לאבד תקווה האם ישנה אופציה שזה לא יירד לי לעולם? או שזה חלק מהתהליך? להמשיך לעבור את הטיפולים נראה לי כמו בזבוז זמן כי זה תמיד נשאר אותו הדבר, השאלה אם הצבע האדום שנותר לי אכן ידהה עם הזמן?

שלום נ לרוב ה''מקומות'' המבטיחים הסרה אין יכולת לתת מענה אמיתי להסרת איפור פיגמנטי. ''טיפולים'' אלו הנותנים תוצאה חלקית בדר''כ יקשו מאוד ולעיתים ימנעו המשך הסרה נאותה, חשוב לוודא שאת מטופלת בידי בעלי מקצוע עם ניסיון וידע מעמיק בהסרת איפור פיגמנטי שדומה להסרת קעקוע אך רק בשם (זהו תחום ייחודי עקב הרכב הצבעים שבו ) ומכשיר לייזר ייעודי בעל יעילות מוכחת בשטח. לגבי הגבות -צבעי איפור פיגמנט עשויים לשנות את צבעם במהלך ההסרה זה לא מונע את ההסרה עצמה אלא מצריך גישה שונה ומדוייקת מדי טיפול (כל פעם שהגוון משתנה). וכמובן שלא אוכל לענות לך ברצינות על המצב בגבות שלך ללא בדיקה ובחינה מקרוב אצלנו.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר