פסיכולוג רפואי/שיקומי או קליני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

26/09/2011 | 21:01 | מאת: עומר

שלום רב, כבר כשנתיים אני סובל מאישהוא שינוי פיזי/נזק שעשיתי לעצמי בגוף ועל רק הפרעת חרדה שלי וכתוצאה מזה שהדבר לא מאובחן הדבר גורם לי לחרדות עצומות ומתחים חריפים ובלפתי פוסקים שעושים בי שמות. ברצוני לדעת אם מה שאני צריך הוא באמת פסיכולוג רפואי/שיקומי או פסיכולוג קליני מומחה לחרדות. בתודה מראש, עומר.

עומר שלום, מהמעט שהבנתי, המקור למצוקותיך איננו על רקע פגיעה גופנית או מחלה. המלצתי היא כי תפנה לפסיכולוג קליני להמשך טיפול. בהצלחה יהודה

30/09/2011 | 12:59 | מאת: עומר

שלום רב, תודה על תגובתך. ליתר בטחון אתאר את הבעיה באריכות: כמה שזה נשמע מוזר ומצחיק, לפני כשנתיים צצה בי תופעה שבה תחתוני בוקסרס ולעיתים גם תחתונים רגילים נתפסים לי בין הישבנים, הדבר לא קרה לי מעולם לפני. אני מקשר את זה לירידה דרסטית במשקל שהייתה לי באותה תקופה ושאולי גרמה לי לדלדול בשריר או למרווח בין הישבנים שגורם להתפסות הבד בין הישבנים. לסיכום, כל פעם שקורה לי כזה דבר וזה קורה הרבה אני נחרד והדבר גורם למתח בלתי פוסק. עדיין הטיפול הוא פסיכולוגי קליני ולא פסיכולוגי רפואי? תודה, עומר.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית