שלום זקוקה לעצה :(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

09/07/2011 | 12:04 | מאת: לימור

שלום יש לי בעיה רצינית ף אני בת 29 ולא מצליחה בתחום הקריירה, כל חבריי כבר סיימו תארים חלקם אפילו סיימו תואר שני, עובדים בתחום שלהם ופורחים ורק אני מאחור מדשדשת :0 הבעייה שלי היא שאני מאוד חולמנית , לא מרוכזת, מעופפת ומאחרת כרונית גם במקרים בהם אני מוכנה שעה לפני הזמן תמיד יש משהו שמעכב אותי ברגע האחרון, אני שכחנית ומה לא...בעבודות זה גורם לזה שיפטרו אותי, אני כבר ממש בדכאון מזה , מה לעשות

שלום לימור, לצערי פנית לכתובת הלא נכונה. בפורום זה אני משיב למצבים הקשורים בהתמודדות עם חולי ופגיעות גופניות. ממליץ לך להפנות את שאלתך למומחים העוסקים בפסיכולוגיה קלינית ואו תעסוקתית. בהצלחה רבה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית