להיות אמא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

12/06/2011 | 12:56 | מאת: דידי

התוכן ישמע קצת קשה ולא מרוצה, אני אימא כבר 3 וחצי שנים יש לי שלושה בנות באמת מקסימות יפות וילדות כאלה טובות הגדולה בת 3 וחצי אחת בת שנה וחודשיים ואחת בת חודשים בעלי רוב הזמן מחוץ לבית עובד ולומד בערבים חוזר כשהן כבר ישנות עובר לי שאני מבקשת כמובן וזמן לעשות משהו בשבילי קצת קשה עם ילדים קטנים ומפרנס יחיד מידי פעם יורד לעיר להתאוורר ובעל מקסים לפעמים קצת מעצבן אבל מתרגלים אני אימא צעירה בת 22 אני עדין לא מצאתי משרה לא עובדת בבית רוב היום 90 % מהמזמן מלווה בעיקר עם עצמי או עם התינוקות שלי 2 איתי בבית אני דתייה בנוסף,יש לי חברות יש לי בנוסף כעסים עם אימי הייתי מטפלת מגיל צעיר מאוד באחיי הקטנים מה שיצא אצלי המון כעס כלפיי אימי לפעמים בא לי לשבור את הכלים ולברוח מהכול לפעמים אני אומרת לעצמי למה נכנסתי לזה לפעמים לא בא לי לגדל את הילדים ולטפל ולהכין אוכל לדאוג וכ'ו יש לי לפעמים מחשוב בראש מה היה קורה אילו הייתי עושה הפלה ולא מתחתנת מלחתחילה אך למרות הכל אני עושה הכל אני דואגת לבנות שלי מטפחת אותן המון נותנן להם האהבה לפעמים אני חושבת הלוואי שהייתה לי מציאות אחרת.. אולי היה לי טוב.. מה אני עושה עם המציאות שלי הייתי שמחה לשמוע מילות עידוד שמצבי לא נורא אולי אני סתם מתפנקת??

דידי שלום, הדברים שאת כותבת מספרים על התמודדות של אמא צעירה שלכל אורך חייה טפלה בילדים, וכעת היא שואלת את עצמה 'היכן אני?'. הרשי לי לחזק אותך, גידול של שלושה ילדים זו בהחלט משימה שדורשת הרבה כוחות וסבלנות, ונדמה שאת עושה זאת במסירות ובאכפתיות גבוהות. לצערי הפורום הזה איננו הכתובת המדוייקת עבורך. את זקוקה לייעוץ ולתמיכה מכיוון אחר, נסי באמצעות 'פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות' שבאתר. לסיום אבקש שוב לעודדך, את מתמודדת עם מצבים נורמאליים הדורשים זמן להסתגלות וללמידה. פנייתך לקבלת תמיכה היא מבורכת ומעידה על גישה בוגרת ואחראית. יהודה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית