המלצה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

25/05/2011 | 00:46 | מאת: .ט.

שלום, ברצוני לשאול אותך , האם אתה תוכל להמליץ לי על רופא טוב לטיפול במשבר? המשבר אינו פיזי אלא יותר מנטלי. זאת פעם ראשונה שאני שאני עושה דבר כזה (פסיכולוג) והייתי מעוניין בייעוץ בנושא. תודה רבה

פונה יקר, על מנת להיענות בקשתך אני צריך לדעת פרטים נוספים, כמו אופי המשבר, גילך, מקום מגוריך וכו'. אתה מוזמן ליצור עימי קשר בטלפון. אפשרות נוספת היא לפנות דרך סניף קופת החולים שלך, שם יפנו אותך לכתובת הנכונה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית