דילג עליי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

16/05/2011 | 13:44 | מאת: ץץץ...

בזמן האחרון יצא לי לפנות הרבה למיון לצערי! ובמיון כשראו שכבר הייתי פעמיים אז הביאו לי עובדת סוציאלית לא הבנתי למה וממש נבהלתי! למה הם הביאו לי עובדת סוציאלית?? זה לא טבעי שמגיעים למיון כשחולים? במה הם חשדו??

פונה יקר/ה, פנייה למיון איננה אירוע שגרתי גם אם הכרחי. עצם העובדה שכחלק מצוות המיון יש עובדת סוציאלית מעידה על חשיבה רפואית וארגונית נכונה. עובד סוציאלי הוא חלק מהצוות המטפל, וכאשר הרופא מתרשם שנוכחותו עשויה לתרום לחולה הוא עושה כן. כאשר את/ה כותבים כי 'בזמן האחרון יצא לי לפנות הרבה למיון', ואני מניח שלאותו המיון, הדבר מעורר סימני שאלה. מכיוון שאינני יודע דבר על סיבת הפנייה אינני יכול להתייחס לגופו של עניין. זה טבעי שמגיעים למיון כשחולים, אך גם טבעי לשתף עובד סוציאלי כאשר הצוות המטפל רוצה לבדוק האם יש גורמים נוספים שמעורבים בסיבה בעטייה הגעת לחדר המיון. מאחל לך בריאות שלמה,

16/05/2011 | 17:25 | מאת: ץץץ

מה יכולה להיות הסיבה שארצה לפנות למיון אם אני לא מרגישה טוב ? מה, זה לא אתר בילוי שם אין שם דברים מעניינים. הסיבה היא שנחבלתי בראש מס' פעמים במהלך החודש .ולא, אף אחד לא הכה אותי. ככה יצא שהחלקתי בשטיפה, התנגשתי בדלת של מונית

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית