דיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

09/11/2010 | 14:18 | מאת: דנית

אני טופלתי בעבר ברסיטל 20 מ''ג והפסיכולוגית אמרה לי להפסיק בהדרגה ומשום מה זה חזר לי הדיכאון מה אתה ממליץ לי לעשות לחזור לכדורים לקחת חצי כדור בהתחלה ואח''כ שלם ביום או בלילה אשמח לתשובה כי הפסיכולוגית נעלמה לי ואין לי את מי לשאול אשמח לתשובה ענינית תודה :)

שלום דנית, העניין שאת מעלה הינו חשוב ביותר ויש להתייחס אליו ברצינות. צעד ראשון - פני עכשיו לרופא/ה שרשם לך את הכדור ושתפי אותו בדברים שכתבת ובתחושות העוברות אלייך. צעד שני - מצאי עכשיו פסיכולוג/ית שילווה אותך בתקופה הנוכחית ויהיה בקשר עם הרופא המטפל. במידה והצעד הראשון או השני הינם מאיזו שהיא סיבה קשים לך, צרי עימי קשר ישירות בסלולארי (0506888050) על מנת שאוכל לסייע לך בצורה יותר מדוייקת..

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית