בודד ובדיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

27/10/2010 | 08:14 | מאת: אופיר

אין לי חברים ואת היכולת להתחבר לאנשים חדשים וזה מציק לי מאוד מה לעשות

שלום אופיר, קשה לי לענות תשובה אחראית ושלמה לפנייתך, בין היתר משום שאינני מכיר את הרקע שלך ואם משום המגבלות של המדיום הנוכחי של הפורום. אין לי חברים ואין לי יכולת להתחבר לאנשים, אינם בהכרח אותו הדבר. זה שזה מציק לך זה דבר חשוב, בעיקר משום שרק כך תחפש כיצד לשנות את המצב, וזה בחזקת חצי הדרך לפתרון (המוטיבציה). פסיכולוגים טובים לא חסר, ואם לא בחרת בכך כאפשרות ראשונה הייתי רוצה לדעת מדוע. ממליץ לך מכל הלב להסתייע באיש מקצוע.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית