פסיכולוג מתמחה מחיר מוזל להפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

28/01/2011 | 23:45 | מאת: עצובה26

אני מחפשת פסיכולוג צעיר ומתחיל שיוכל לעזור לי בתחום ההפרעות אכילה. כל מי שפניתי אליו רצה טיפול שבועי של מינימום 250 שקל לטיפול וזה קצת לא מתאפשר לי כרגע פניתי לקופות החולים וכל פסיכולוג שראיתי לא פנוי כרגע לקבל דרך הקופות. דרך המרפאות לא יכולה כרגע לקבל טיפול מכיוון שאני עובדת עד 5 וחצי כל יום. האם מישהו פה מכיר/יודע על פסיכולוג מתחיל שיכול לקבל אותי?

פונה יקרה, אנא צרי עימי קשר על מנת שאוכל למצוא עבורך כתובת הולמת כל טוב יהודה 0506888050

30/01/2011 | 16:58 | מאת: יהודה שלום

[email protected] אנא שלח לי תשובה למייל זה או בדוק את תיבת המסרים שלך בקשה. המון תודה.

14/02/2011 | 10:53 | מאת: זוהר

ההשתתפות בתשלות סמלי של 15 ש"ח לפגישה, העיקרון הוא תמיכה הדדית, יש הרבה הצלחות. אניא ישית ירדתי 30 ק"ג בעזרת מסגרת תמיכה זו. יש קבוצות בכל הארץ ובכל העולם. ניסיתי הכל - זה הפתרון הכי טוב, מה שלא סותר תמיכה פסיכולוגית אם אפשרית כלכלית.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית