הצורך לדעת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

01/05/2015 | 07:58 | מאת: רון

איפה עובר הגבול בין הצורך לדעת מה קורה לילד שלך לבין הצורך שלו בפרטיות ??? מה נכון וראוי לעשות כאשר אתה חושב שהוא מתנהג באופן שאינו ראוי לו, וכאשר אתה יודע בוודאות שהוא לא אומר לך את האמת... שהוא מתנהג בצורה שתגרום לו להתחרט על מעשיו ? בני הוא חייל ולא מזמן סיים מערכת יחסים זוגית בת שנתיים וחצי. אני חרד לאושרו של בני ורוצה שיהיה לו רק טוב אך מתקשה לסמוך על הבחירות שלו, בזוגיות, ובסגנון הבילוי. אני מניח שחלק גדול מהבעיה הוא שלי, הפחד ממה יגידו אם ידעו... או התחושה שכהורה לא ממש מילאתי את תפקידי כראוי ואולי לא כיוונתי אותו מספיק טוב לחיים. איך מתמודדים ?

שלום רון, תסלח לי שאינני יודע לענות על שאלתך. שים לב לתחום המומחיות של פורום זה. ממליץ לך לפנות לפורום משפחה או הורות בדוקטורס תודה וכל טוב

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית