ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

07/12/2014 | 09:15 | מאת: מישהו

שלום, רציתי לשאול כמה שאלות. אני נוטל ציפרלקס על בסיס יומיומי. 1. האם יש ליטול את הכדור בשעה קבועה? 2. האם אני יכול לקחת את הכדור במוצאי שבת במקום בשבת בבוקר? 3. האם אפשר לדלג על יום בנטילת הכדור? תודה ויום טוב.

פונה יקר, סליחה על התגובה המאוחרת היתה לי בעיה טכנית בקבלת התראות על הודעות... לצערי אני לא הכתובת הנכונה לשאלות בנושאים תרופתיים, עליהם חייב לענות רק מי שיש לו הסמכה כרופא. אנא פנה לפורום פסיכיאטריה יהודה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית