מהם הזכויות לטיפול פסיכולוגי לילדה בת 9.5 ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

19/12/2010 | 23:21 | מאת: יאיר

שלום רב , אנו הורים לילדה בת 9.5 אשר הובחנה כילדה עם בעיות קשב וריכוז, אנו מבקשים לדעת מהם הזכויות לטיפול פסיכולוגי לילדה ?. האם היא זכאית לטיפול ברכיבה על סוסים ? , כמה שעות בשבוע ? בחודש ? . האם היא זכאית לטיפול אישי עם פסיכולוגית מרפא בעיסוק ? . אנו מבוטחי מכבי זהב מקרית שמונה , ולצערינו אנו לא זוכים למענה מהקופה. מישהו יכול לסייע לנו ? אנו מודים לכם מראש

יאיר שלום, אני מאמין שתוכל לקבל תשובה מקצועית והולמת בפורום אחר בפורטל דוקטורס בשם -"פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד "- המנוהל על ידי ד"ר אודי פרישמן. בהצלחה לך ולילדה. יהודה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית