מי שרוצה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

17/12/2010 | 19:06 | מאת: היי

אני רוצה להתנצל מראש אם זו לא הבמה, אך יש בידי 2 חבילות ציפרלקס עם מרשם מרופא המשפחה שלי. בינתיים עברתי תרופה לוייפאקס ולכן נותרתי עם 2 חבילות ציפרלקס שלמות ואין לי מה לעשות איתן. מי שרוצה את החבילות+המרשם מהרופא שתיראו שאני בנאדם אמין ולא איזה שקרן שייצור עימי קשר לאימייל [email protected] אני מקווה שלא אצטרך לזרוק אותם לפח אם אפשר לעזור למישהו אחר שזקוק להם. ושוב פעם אני מבקש סליחה אם זו לא הבמה. יורם.

יורם שלום, הצעתך נדיבה ויפה, עם זאת אני ממליץ שתעביר את התרופות לרופא המטפל בך. תרופות מהסוג הזה נכון שיהיו תחת פיקוח רפואי על מנת למנוע שימוש לא הולם בהן. מאחל לך כל טוב. יהודה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית