זה עדיין בנושא עבודה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

28/05/2013 | 07:43 | מאת: מרב

שלום רב זו מרב עדיין נמצאת באותה עבודה אבל עכשיו עושים שם שינויים כמו הכנסת גננת חדשה במפתיע בלי התראה לעובדים הכרתי את הגננת ואמרתי את דעתי כהורה שצריך להסביר להורים ולא פיתאום בום אז היא ענתה תשובה שלא סיפקה אותי אמרה לי את מופתעת אמרתי לה שאני חיה על הקצה וכלום כבר לא מפתיע או מפחיד אותי ולצורך הפרנסה מצאתי עוד מקום עבודה חדש והלכתי להיתלמדות והבוסית אמרה אני אתקשר אלייך ועבר רק יום אני ממתינה מה לעשות לחזור אליה או לא כי הבהרתי לה שאין לי כסף נסיעות וזמן לבזבז אז היא התחילה לחשוש אשמח לתשובה ממך כמה שיותר מוקדם

שלום מרב, אני חייב להגיד קודם כל שהדברים שלך קצת מבולבלים ואני לא בטוח מה את שואלת. את מתארת מסכת של התלבטויות וקשיים, חלקם שלך וחלקם של אחרים בעבודה. לאמר את האמת, אני מרגיש שאת צריכה עזרה, שחלופת הדברים מעל דפי הפורום לא כל כך יעילה משום שקשה כאן לתפוס את שורש הבעיה, ולהרגשתי יש שורש שנכון ורצוי שתקבלי עזרה על מנת לטפל בו. אחרת חוששני יחזרו המצבים שאת מתארת פעם אחרי פעם, ואת תמצאי את עצמך לכודה באותו מעגל עם מצוקה שרק תלך ותגאה. האם את מוכנה ללכת ולקבל עזרה?

12/06/2013 | 08:37 | מאת: מרב

פשוט וקל הסברתי לגננת איתה אני עובדת שאים תהיה לי הרעה בתנאים לא אשאר בעבודה ושדיברתי עים העורך דין שלי שתדע שאני לא מיתקוונת ליסבול במקום עבודה עים כל הכבוד והיא אמרה לי את כל כך רגישה אז עניתי לה שאת תהיה בגיל שלי ויהיה לך אורך חיים כמו שלי שזה רק עבודה בית ולגדל ילד אז גם את תהיה רגישה אני פשוט חושבת שאני לא צריכה לעבוד ולהיות איפה שאני מרגישה שרע לי תמיד יש אינטריגות בעבודות אבל אני לא מחפשת את זה ואפילו ממעטת בדיבור כדי שלא יבצר מצב של סיכסוך כל שנה לומדת יותר ויותר כמה אנשים יכולים להיות רעים וקנאים אין מה לעשות זה טבע האדם וזה שאני מיתיעצת איתך זה מאוד עוזר לי כי אני מוציאה את הדברים החוצה ולא שומרת בבטן בעבר הייתי מגיעה הבייתה ובוכה ופשוט עוסבת הכל אבל הודות לזה שאני לוקחת כדורים אני יותר נישארת ומנסה להיתמודד ויחד עים זאת אני מחזירה אוליי זו הטעות שלי שמי שמיתנהג אליי לא יפה מקבל במקום אותה היתנהגות במחשבה שניה אוליי זה מקטין אותי אבל זה הלא להיות פראיירית מחכה לתשובתך תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית