מרחב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

03/01/2013 | 12:26 | מאת: טלי

התחלתי את מחצית השניה של החיים. כבר כמה ימים שאני מרגישה עיפות רבה שלא נפסקת. יש ימים שאני פשוט תשושה.לוקחת טיפול תרופתי,אמרו דכאון, מה לדעתך אני צריכה לעשות?עובדת. בתודה

שלום טלי, קודם כל נשימה עמוקה...אני קורא בין השורות שזו תקופה קשה עבורך, ושדברייך הם קצה הקרחון. את שואלת מה לעשות, ואני שואל אותך מה עשית עד כה. האם נבדקת אצל רופא, האם חשבת מה עשוי היה לתרום לעייפות בתקופה האחרונה, האם הופיע דבר מה חדש בחייך, או שמשהו מתמשך מהווה גורם דחק על שגרת חייך. נסי לפרט לי יותר יהודה

06/01/2013 | 22:14 | מאת: טלי

עובדת 7 שעות מידי יום 6 שנים,לומדת בפתוחה, מטפלת בהורים קשישים, רצה איתם,מסדרת, מנקה, מטפלת בענינים שלי.יש ימים שאני גמורה,לחצים,מתחים לוקחת טיפול תרופתי,וחיה.היום אני מרגישה יותר טוב נחתי יותר.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית