בקשת עזרה בקשר לכלי מחקר...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

25/12/2012 | 17:45 | מאת: ליאורה

שלום יהודה! חברתי ואני רוצות לחקור את הקשר של התנהגות מטרידה (Disruptive Behavior) בקרב צוותים רפואיים לסטיגמה של אנשי המקצוע על נפגעי הנפש (ועוד משתנים...). לא הצלחנו למצוא כלי מחקר (בשפה העברית) שימדוד את ההתנהגות המטרידה (מונח רפואי). האם יש לך אולי ידע בנושא? ממש תודה רבה מראש! ליאורה.

01/01/2013 | 19:29 | מאת: ליאורה

אולי הגרסה העברית של שאלון PCC- Patient-Staff Conflict Checklist ? (ידוע לך אם יש לו גרסה בעברית?) שוב תודה...

היי ליאורה בדקתי ולא מצאתי... תפני למחלקה לפסיכולוגיה רפואית במכללה האקדמית- פרופ רבקה יעקובי. אם מישהו יודע זו היא בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית