תואר שני- פסיכולוגיה רפואית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

20/12/2012 | 01:27 | מאת: עדי

שלום רב אני סטודנט שנה ג באוניברסיטת חיפה. בימים אלו אני שוקל את עתידי לגבי לימודים לתואר שני. רציתי לשאול לגבי פסיכולוגיה רפואית... 1) האם זה נכון שלאחר הלימודים זמן ההמתנה להתמחות אפילו ארוך ממה שמחכים כדי להתמחות בפסיכולוגיה קלינית? 2) אני מבין שבפועל פסיכולוג רפואי עובד בבתי חולים בעיקר, השאלה שלי היא האם ההיצע לא גדול על הביקוש במקרה זה. כלומר מה בפועל עושים עם זה?

03/01/2013 | 23:12 | מאת: עדי

יש סיבה שלא עונים לי?

שלום עדי, בעיה טכנולוגית קלה מנעה ממני גישה לתשובות. עמך הסליחה. לשאלותיך- 1. לא נכון , ככל הידוע לי וככל שניסיוני שלי ושל עמיתיי מעידים 2. אני מניח שהתכוונת שהביקוש גדול על ההיצע...? אכן הפסיכולוג הרפואי מיועד לעבודה רב מערכתית בתוך מערכות הבריאות, וככזה הוא חלק מצוות רפואי רב מקצועי המצוי לרב במרכזים רפואיים ציבוריים ופרטיים כאחד. בעיניי זהו תחום המצוי בתאוצה בארץ ובוודאי אך גם בעולם בכלל, במיוחד בשל היותו מגשר בין הרפואה לפסיכולוגיה ובין הרופא והחולה יהודה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית