הפסקת ציפרלקס על דעת עצמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

04/10/2023 | 08:54 | מאת: אא

היי שלום אני בת 26 ,לוקחת ציפרלקס במינון של 20 מ"ג כבר שנתיים וחצי בגלל חרדות קשות לפני 5 ימים הפסקתי על דעת עצמי את הציפרלקס לגמרי ויש לי תסמינים של חרדה ומחשבות על מוות האם זה הגיוני ? הבנתי שזה בגלל שלא הורדתי בהדרגה ,אם רוצה להחזיר עכשיו את הטיפול צריכה להחזיר בהדרגה או שיכולה להמשיך לקחת 20 מג כרגיל ? תודה על המענה

שלום רב ותודה על פנייתך, לצערי פורום זה עוסק בפסיכולוגיה רפואית ושאלתך הראויה צריכה להיות מופנית לפורום מקביל של פסיכיאטריה, אותו מנהל רופא פסיכיאטר מומחה.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית