להתאבס על כל קטנה וגדולה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

08/08/2023 | 22:55 | מאת: אלי כהן (שם בדוי)

שלום, אני סובל מהדבר הזה, מתבאס מכל דבר קטן שקורה לי ומגזים על כמה אני חושב עליו, למשל אם הייתי באירוע, והיה סתם משהו קטן למשל סיפרתי למישהו מה אני עובד אבל לא סיפרתי בדיוק הכל כלומר היה חסר כמה דברים, למה אני מתבאס ? אם אני עושה משהו/מהלך ולא היה מושלם, טעויות קטנות שטותיות שאף אחד אחר בכלל לא אכפת ולא מעניין אותו אבל אני מאוד מתבאסססס, מה אפשר לעשות עם זה? מוכרת לכם התופעה?

שלום אלי, לצערי הפורום הזה מיועד אך ורק לשאלות בנושא של התמודדות נפשית עם מחלה גופנית או פציעה. תפנה לפורום לפסיכולוגיה קלינית.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית