האם זה פסיכוסומטי? אודה מאוד על התשובה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

20/03/2023 | 20:38 | מאת: אנה

שלום רב אני אישה בת 43, די חרדתית, מאוד רגישה. לפני כמה שבועות הלכתי לשירותים ציבוריים ולא היה שם סבון לשטיפת ידיים אז לא שטפתי את הידיים אחרי השרותים. שכחתי מזה וכעבור רבע שעה ונגעתי עם היד בלשון ומאז אני מרגישה צריבה בלשון. אין שום סימנים על הלשון אך אני מרגישה צריבה בלשון. איך אדע האם זה פסיכוסומטי או שזה משהו חיידקי שנדבקתי מהשרותים הציבוריים בזמן שנגעתי שם בידית הדלת וכד' והעברתי לפה? תודה.

שלום אנה, צר לי לשמוע על ההתנסות הלא נעימה. בכל מקרה מומלץ שתפני לבדיקה אצל רופא משפחה לפני שתבררי את הסוגיה הפסיכוסומטית.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית