תחושה לא טובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

17/11/2022 | 18:48 | מאת: שרןן

אני רוצה לדעת אם שמתי לב שבבית שאני גר בו עם המשפחה ( לא נשוי) יש הרבה צעקות וסטרס והרגשה שאני לא רצוי שם אני מרגיש גירוד בכל הגוף ובמיוחד באיזורים שעירים וגם קצת כאבי ביצים ולפעמים דכאון וחוסר חשק אז זה שייך אחד ל 2 מה שאמרתי ?

שלום שרון, בהחלט יכול להיות קשר בין מצבי לחץ ביחסים בתוך הבית לבין תגובות של הגוף ללחץ, במיוחד כשמדובר במצב לא זמני. מומלץ לקבל טיפול פסיכולוגי ממוקד בתקשורת בתוך המשפחה עמה אתה גר.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית