חרדתית מאוד. כלב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

12/11/2022 | 07:28 | מאת: דנה

נתתי עכשיו לכלב שלי בן ה-7 נשיקה ובטעות השן שלו נתפסה לי על השפה. עכשיו יש לי מין בליטה כזאת על השפה העליונה ממש בקטנה. לא רואים את זה. רק אני שמה לב. לא ירד דם וכלום. פשוט אי נוחות שלי קצת בשפה. מאז אני בחרדה מאוד גדולה ולא מצליחה לישון. קשיי נשימה והמחשבה שאני מפתחת מחלה בגלל זה הוא מחוסן לכלבת ומשושה לפני שנה וחצי. האם יש לי מקום לדאגה??? אפילו שלא ירד דם. נתפס לשניה בשפה האם יש חשש למשהו זיהומי?

שלום דנה ותודה על השיתוף, האמת שאינני רופא וחשוב שרופא יסתכל על השפה וייתן את דעתו, ייתכן וזה שום דבר וייתכן שזה מצריך עין מקצועית. אני יכול להבין את החרדה שלך, בכל זאת לא מדובר במשהו שגרתי ואני מניח שכל ארוע ההיתפסות של שן הכלב בשפה היה מאוד לא נעים. את יכולה לסייע לעצמך להכחיד את החרדה מפני מחלה על ידי התייעצות עם הרופא שלך בקופה. במידה ואחרי חוות דעת רפואית את רואה שהחרדות ממשיכות אז שווה לברר על מה זה "יושב" אצלך, האם מדובר בקשר לאירועים מוקדמים בחייך או בנטייה כללית לחרדה כזו או אחרת. ואז הייתי ממליץ לעשות את הביקור הזה בקליניקה של פסיכולוג.ית מטעם הקופה בה את מבוטחת.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית