מצב לא ברור

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

08/11/2022 | 19:18 | מאת: סיגל

אני בן 50,כבר מעל חודש בבית לא עובד, מרגיש חולשה ברגליים כשאני הולך זה מרגיש כאילו אני על ספינה, מעין שיטיון. חוויתי את זה לפני כשנה וייחסתי את זה לתופעות לוואי ממחלת הקורונה, עשיתי בדיקות רפואיות כולל mri מוח, הכל תקין, לקחתי תקופה קצרה ציפרלקס, וכשמצבי השתפר, בליווי הרופאה הפסקתי. וחזרתי לאיתני. והנה עכשיו המצב חזר, ובסביבתי טוענים שאני בסוג של דיכאון. חשבתי לקיים שיחות בזום עם פסיכולוג, כי קשה לי להגיע פיזית, אבל מתקשה במציאת פסיכולוג טוב, אני צריך המלצות . בקיצור, לא ממש יודע מה לעשות. אני נשוי עם 4 ילדים קטנים יחסית ולא מתפקד.

שלום לך ותודה על השיתוף הכנה, נשמע שלא פשוט ושאתה סוחב הרבה זמן מצב שמשפיע על התפקוד שלך. אני מבין שהציפרלקס עזר לך ויש מקום להתייעץ בנושא עם רופא מומחה לדבר. מבחינת טיפול פסיכולוגי, מסכים שזה עשוי מאוד לסייע ביצירת תובנה לגבי מצבך ולערוך שינויים מיטיבים עבורך. אני לא יכול מבחינה אתית להמליץ על מישהו או מישהי בפלטפורמה זו, אבל בהחלט ממליץ שתפנה לפסיכולוג.ית קליניים באזור המגורים ותזכור שאפשר גם להתרשם ממידת החיבור הראשוני שלך אליהם דרך הטלפון ובטח אחרי פגישה ראשונה. היום בעקבות כל מגיפת הקורונה מציעים הרבה פסיכולוגים את השירות באמצעים מקוונים.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית