תופעת לוואי מוזרה - השתנה בגלל תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

23/10/2022 | 09:39 | מאת: דן

שלום וברכה, בשל חרדות ניסיתי בתקופה האחרונה לקחת כדורים פסיכיאטריים שונים, מקלונקס ועד פבוקסיל וציפרלקס. באופן מוזר, התרופות הללו גורמות לי להשתנה מרובה, ולאחר נניח כיממה מאז נטילת התרופות הללו אני צריך לצאת לשירותים מספר רב של פעמים. כשניסיתי להתעלם מהתופעה נוצרה אצלי גם דלקת בדרכי השתן. מה זה יכול להיות?

שלום דן, שאלתך חשובה , עם זאת זו שאלה שיש להפנות לאיש מקצוע עם השכלה רפואית, מציע שתפנה לפורום פסיכיאטריה שם אני מאמין שתקבל מענה הולם.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית