נטילת כדור או לא.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

12/04/2022 | 07:51 | מאת: ד

שלום רב, אני אמורה להתחיל לקחת ראקוטן - כדור לאקנה, העניין שיש לו השפעות רגשיות כמו אובדנות וכו, בגיל 20 לקחתי והוא היה בסדר ולא היו לי תופעות וכעת בגיל 45 אני צריכה לקחת שוב. האם כשלקחתי בעבר ולא קרה כלום יכול להעיד שגם הפעם אעבור את זה בהצלחה בלי תופעות רגשיות?

שלום לך, אינני מוסמך לענות לצערי על שאלתך משום שזו שאלה שצריך לענות עליה איש מקצוע בעל הסמכה של רופא מומחה בתחום העור המכיר היטב את תופעות הלוואי ועוקב מקרוב אחר השימוש בתרופה.

12/04/2022 | 12:18 | מאת: ד

אחדד שוב את השאלה, שאלתי מבחינה נפשית-רגשית, אם לקחתי כדור לפצעים שיכול לגרום למחשבות אובדניות דיכאוניות לפני 25 שנה והוא לא עשה לי מחשבות כאלה האם בגיל 45 הוא כן יכול לעשות? הנפש משתנה עם השנים? כדור יכול להשפיע אחרת עם השנים?

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית