החלפה של משרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

07/02/2022 | 21:43 | מאת: יוגב

T אדם שיש אצלו בעיה של כאבי גב בגלל עמידה ארוכה ועובד עבודה שדומה לפוזיציה הזאת ( שמחריפה את זה ) אז אם הוא יחליף עבודה למשהו דומה רק ששם הוא יהיה עסוק יותר בתפקיד שלו שלא כמו עכשיו שהוא סטטי ולא הולך הרבה אז זה ישנה משהו לטובתו בכלל ?

שלום יוגב, זו שאלה לרופא תעסוקתי לעניות דעתי. מבחינה פסיכולוגית צריך לבדוק האם העבודה החליפית מספקת יותר את העובד, האם היא מתאימה לו יותר או שמייצרת עבורו הזדמנות חדשה. ההבדל בין עבודה סטטית לדינמית מבחינה פיזית היא שאלה של התאמה אישית למזג ולציפיות של האדם מסביבת עבודתו ואופיה.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית