הפרעות בגוף ומנטלית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

13/08/2021 | 00:03 | מאת: טומי

אדם עם בעייה של השמנה / אינסומניה / מחשבות אובססיביות על אוכל+ צמא זה הכל שייך אחד לשני ? ( גם אכילה בלילות )

שלום טומי ותודה על שאלתך, אני סבור בזהירות רבה שייתכן ויש קשר בין הדברים. אתה מתאר מצב גופני ונפשי שקשור במערכת היחסים עם אוכל ובדפוסי אכילה בעייתיים . זה בהחלט עשוי גם להשפיע על איכות השינה שלך . זה טוב מאוד שאתה מודע לבעיה ושואל את השאלות וכל מה שנשאר עכשיו לעשות זה הצעד של לפנות לטיפול, שבמסגרתו יהיה בירור יותר עמוק של המצב ואפילו הצעות איך להתמודד איתו בצורה נכונה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית